<- powrót
image_pdfimage_print

Menu weselne 150 zł/osoba

Obiad na początek

-Zupa grzybowa z łazankami

-Rosół tradycyjny z makaronem

II danie: Roladka schabowa nadziewana mięsno-ryżowym farszem

Ziemniaczki pieczone

Ziemniaczki z wody

Surówka z białej kapusty

Surówka z marchewki z chrzanem

II danie ciepłe:

Miętus królewski w sosie śmietanowo-koperkowym

Kluseczki z orzechami

Smażone warzywa na masełku czosnkowym

III danie ciepłe

Żeberka wieprzowe w sosie miodowo-piwnym

Kasza suto okraszona

Ogórek małosolny

IV ciepłe

Żurek na zakwasie z dodatkiem mięsnych pulpecików

Przekąski zimne

Półmisek biesiadny mięs pieczonych

Jeże z wątróbki drobiowej zawijane w boczek

Łosoś po rybacku

Śledzik mexico

Szparagi w szynce nadziewane sosem kaparowym

Roladki naleśnikowe nadziewane łososiem

Wędzony pstrąg na kruchej sałaciepod vinegrettem

Sałatka z grillowanym boczkiem

Sałatka szopska

Pieczywo

Ciasta naszego wypieku (dwa rodzaje)

Owoce sezonowe

Stół wiejski powyżej 50 osób gratis

Kawa i herbata bez ograniczeń wystawiona na bocznych stołach

W cenie jest również szampan na powitanie dla gości, oraz chlebek weselny

Od alkoholu przywiezionego na przyjęcie nie pobieramy „korkowego”

<- powrót